Vi rummer mere end du tror


Her god plads...

Stubbekøbing Kommune er beliggende på den nordøstlige del af Falster, dækkende ca.15.500 ha, med et befolkningstal på ca. 6.800. Byområderne består af købstaden Stubbekøbing, centerområderne Horbelev og Horreby, samt flere mindre landsbyer.

Attraktive landskaber

Stubbekøbing Kommune er rig på attraktive landskaber. Skovene og kysten mod Grønsund og Østersøen byder på store landskabelige oplevelser, udflugts- og bademuligheder.

Erhverv

Stubbekøbing Kommune kendetegnes ved store landbrugsområder, mindre industrivirksomheder, rimeligt store håndværker- og entreprenørvirksomheder tillige med handel, hovedsagligt koncentreret i den gamle købstad. I de to mindre centerområder er det mest dagligvarebutikker.

5 minutter fra motorvej. God infrastruktur, der gør det nemt og attraktivt for pendlere. Og med Stubbekøbings placering er man pludselig tæt på Sjælland og hovedstaden.

Uddannelse

2 folkeskoler og 1 friskole, 2 efterskoler med henholdsvis alment og kristent grundlag, agerbrugsskolen Næsgaard, ungdomsskole, musikskole, og skolefritidsordninger og i kort afstand med gode busforbindelser til studiebyen Nykøbing Falster med højere uddannelser og efteruddannelser - indenfor merkantil, teknik, design, pædagogik, voksenuddannelser og sundhed (se mere på bl.a. : www.stea.dk, www.cvusyd.dk, www.ceus.dk og www.vuc.dk).


Dagpleje for de 0-3 årige med pasningsgaranti inden for 2 mdr. Fire gode børnehaver Tre folkeskoler udstyret med moderne pc' er Tre sportshaller