Farøbroerne passeres 100 km fra København. Brug afkørsel 43, den første på Falster. Herfra er der 5 minutters kørsel til Stubbekøbing, den gamle idylliske havneby ved Grønsund, som i sommeren 2004 fejrer 650- året for sine købstadsrettigheder med en række flotte arrangementer.
Vi byder dig velkommen til at dele oplevelserne med os som gæst, men også meget gerne som tilflytter.

2 x Pendlerfradrag


Familiebudgettet

En umiddelbar sammenligning mellem vilkårene for 2 ens familietyper boende henholdsvis i Københavns nærområde og i Stubbekøbing Kommune med de anførte forudsætninger med hensyn til indkomst, boligudgifter, barnepasningsudgifter, mere end antyder, at familiens rådighedsbeløb efter skat og efter en udflytning kan forbedres væsentligt, selv om man opretholder sin arbejdsplads i hovedstadsområdet.

Pendlerfradrag

Kommunen har en god infrastruktur, der gør det nemt og attraktivt for pendlere. Med Stubbekøbings placering 5 minutter fra motorvej er man tæt på Sjælland og Hovedstaden. Pendlere fra Lolland- Falster gives samme fradragssats for kørsel over 100 km. som for kørsel mellem 24- km.- 100 km. – det vil sige kr. 1,60 pr. km.

Pasningsgaranti

Vi tilbyder i øjeblikket 35 dagplejepladser med pasningsgaranti for 0 til 3-årige til priser fra kr. 1.815,00 pr. måned.

Derefter kan barnet fortsætte i børnehaven. Vi har en børnehave i Stubbekøbing by, en i centerbyen Horbelev og 2 i centerbyen Horreby ved Møllebakkeskolen – alle normalt uden ventetid.

Det grå guld

Tilhører man den befolkningsgruppe, der efter en årrække i ejerbolig i Københavnsområdet vælger at flytte syd for Farøbroerne, kan en opsparet friværdi i den tidligere bolig meget vel være et kraftigt incitament, når man sammenligner priserne på den ejendom man køber her – i forhold til den man sælger.

Årligt rådighedsbeløb efter skat
Årlige boligudgifter efter skat
Børnepasning

Kilde: www.pengeogprivatoekonomi.dk

Forudsætninger: Husstand med 2 voksne, gift + 1 barn i dagpleje + 1 barn i børnehave
Husstandsindkomst: 550.000,-
Ejerbolig 140 m2 - værdi af indbo angives til kr. 684.00,-
Privat bil 1 stk. Toyota Avensis 2,0 Linea Sol.