Vi flyttede til Stubbekøbing Kommune


Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

-Det er de tre vigtigste ting, der indgår i vurderingen, når man skal værdifastsætte en ejendom,

sagde en berømt københavnsk ejendomsmægler engang i Frode Munkgaards TV-program "Hammerslag".

Og det var netop beliggenheden ud til Grønsund og med udsigt langs hele kysten op til Farøbroerne, over Bogø og til Møn, som afgjorde, at familien Hektoft for et års tid siden købte hus i Stubbekøbing.

Per og Hanne Hektoft og deres tre små piger bor nu præcis sådan, som familien længe havde drømt om. De flyttede fra Fensmark ved Næstved og solgte samtidig deres sommerhus i Karrebæksminde.

-Stranden her er meget børnevenlig, og så ligger den lige uden for døren, siger Hanne begejstret. Og Stubbekøbing er en meget dejlig by med børnehaven, anlægget, sportshallen, biblioteket og alle de gode indkøbsmuligheder helt tæt på. Og når det bliver aktuelt, kan børnene sagtens selv gå til skole.

Hanne er sygeplejerske, og Per er direktør i Sadolin på Amager. –Jeg bruger 5 kvarter hver vej i bilen, men det er kun et kvarter mere end fra Fensmark, siger Per og tilføjer, at han faktisk arbejder effektivt mindst en time om dagen fra mobiltelefonen undervejs, og fra huset er han koblet direkte op på virksomhedens EDB-system.

Per står op klokken fem om morgenen, men med udsigten over vandet fra soveværelset er det faktisk noget, han glæder sig til hver dag.


Stubbekøbing Torv er præget af det smukke rådhus fra 1860, og af kirken. Herfra er der kort afstand til havnen ad Havnegade lige til venstre for rådhuset.
Veteranfærgen Ida sejler i sommermånederne.
Lystbådehavnen, der ligger i kort gå-afstand til indkøbsmulighederne, beskyttet farvand samt et hyggeligt havnemiljø, hvor der også er plads til nye bådejere.