Genveje

Guldborgsund Kommune

Indhold

Kanon for Guldborgsund

Hvor ligger Guldborgsunds bedste spillested? Hvor er det fedest at hænge ud med vennerne? Hvilken forening er den bedste i kommunen? Hvilken skov, strand, park, gåtur..?

Guldborgsund Kommune vil i samarbejde med Folketidende sætte en Kanon sammen for Guldborgsund - en "Guld-liste" over, hvad borgerne føler er af størst værdi i den nye kommune.

Ideerne til Kanonen kommer fra læserne, og vi har på forhånd opstillet en række kategorier og under-kategorier. Når borgerne har givet deres bud, træder et dommerpanel sammen, som nominerer et udvalg af forslag i hver kategori. Herefter er det igen folkets røst, der gælder: Nomineringerne bliver sat til afstemning blandt borgerne, som dermed udpeger Guldborgsunds Kanon.

Dommerpanelet består af borgmester Kaj Petersen, formand for kultur- og fritids-udvalget Poul-Henrik Pedersen samt chefredaktør Søren Knudsen, Folketidende.

Blandt henholdsvis de indstillede forslag og de nominerede forslag trækkes der lod om et weekendophold for to personer på et hotel i kommunen.
Blandt alle, der stemmer, trækkes der lod om en rundflyvning over Guldborgsund Kommune.