Genveje

Guldborgsund Kommune

Indhold

Brug af Hjemmesiden

Her finder du en kort vejledning i brugen af vores hjemmeside.

Uanset, hvor du befinder dig på siden, har du altid adgang til hovedmenuerne i toppen af siden og i venstre side. Lige under hovedmenuen i toppen kan du altid følge med i, hvor du befinder dig i områdestrukturen via en klikbar "Brødkrummesti". Du kan benytte denne ”brødkrummesti” til at gå et niveau eller flere tilbage, hvis du har brug for informationer på et mere overordnet niveau og ikke vil starte forfra i strukturen.

FORSIDEN
Formålet med Forsiden er at give dig en enkel og aktuel indgang til kommunen. Nyhederne er de mest aktuelle, og i højre side af skærmen giver vi dig direkte adgang til en række særligt aktuelle eller vigtige emner. Et klik på Logoet øverst i venstre hjørne vil altid sende dig til forsiden.

MENUSTRUKTUR
Når du klikker på et emne i topmenuen, folder underpunkterne sig ud i venstre-menuen. Venstremenuen kan åbne endnu et niveau, mens øvrige niveauer åbner i selve tekstfeltet midt på siden. Links er markeret med gul skrift og er understreget.

Topmenuen øverst til højre er altid tilgængelig og består af følgende emner:
• A – Å, som er en alfabetisk indgang til informationerne på vores hjemmeside.
• Kontakt, som er den direkte indgang til åbningstider, adresser, telefonnumre og e-mail-adresser til kommunens områder.
• Få læst op, som er et link til Adgang for alle, som er et program der kan installeres således at man få siden indhold læst op.
Søg, her er det muligt at søge på hjemmesidens indhold.

ANSVARLIG/KONTAKT
På alle sider vil der i højre side - som hovedregel - stå hvilket område/afdeling, der er ansvarlig for sidens indhold - det afhænger dog af indholdet på siden.

ABONNEMENT
P.t. er det kun muligt at tegne det særlige abonnement vedrørende dagsordener og referater fra det såkaldte PoltikerWeb. Når du har valgt eksempelvis Dagsordener og referater for Byrådet – kan du tegne abonnement på disse. Øvrige abonnementer på siden bliver snarest tilgængelige.

UDSKRIV
Øverst i hvert tekstfelt findes ”Udskriv”, hvis man vælger denne - udskrives den aktuelle side uden menuer og skulle passe til et almindelig A4-format.

PDF-FILER
De publikationer der findes på vores hjemmeside kan hentes elektronisk som såkaldte pdf-filer. Du kan kun læse indholdet i pdf-filen, hvis du har programmet Adobe Acrobat Reader®. Dette program kan hentes gratis hos Adobe på https://www.adobe.dk.