Pressemeddelelse – Stubbekøbing Musikfestival

I forbindelse med Stubbekøbings 650-års købstadsjubilæum, afholdes en musikfestival med mange kendte danske kunstnere.

Den 3. juli 2004 fra kl. 14.00 til 21.00 i Anlægget ved Gl. Landevej.

Arrangementet er et privat initiativ taget af Børge Christoffersen og Bjørn Nielsen, men udføres i Turistforeningens regi og på opfordring af Stbk. Initiativråd samt Stbk. Kommunes Jubilæumsfond.

7 timers musikunderholdning med fri entre:

Lasse & Mathilde: som gennem 29 år har stået for kvalitet i dansk undreholdning med deres vidtspændende repertoirer. De har sat musik til lyrik af bl.a. Tove Ditlevsen, Martha Christensen, Jan Toftlund, Niels Hausgaard m. m.fl. De har medvirket i utallige Tv-shows, festivaler m.m. igennem tiderne.

Lasse & Mathilde er bare toppen af dansk musik, når det er bedst.

www.lasseogmathilde.dk

Rubberband: som uden tvivl er Skandinaviens førende Beatles Band. Rubberband startede i 1979 og har medvirket på mange Tv-shows og festivaler igennem tiden. De spiller beat-musik som den blev spillet i Liverpool i 60’erne.

www.rubberband.dk

Rosewood Bluesband: er et talentfuldt band på vej op. De spiller rutineret glad swing party blues. Den ægte blues med ikke mindst mundharpen som instrument. De spiller med en fortrinlig lyd og rutine som let forveksles med et band som Fleetwood Mac – i de gode Peter Green tider.

www.rosewood.dk

Road House Band: er tre lokale glade fyre som spiller glad Blues-rock og ser frem til at åbne musikfestivalen den 3. juli.

Der bliver indsat en ekstra færge hjem fra Stubbekøbing til Bogø kl. 21.30.
Den er gratis for fodgængere og cyklister.

Ekstra færgen er betalt af Stubbekøbing musikfestival.

Bryggerigruppen ved Faxe bryggeri, har lovet at bakke op om musikarrangementet og viser de to nye royale nyheder: Royal Classic og Royal Pilsner ved denne lejlighed.

Der har været stor opbakning fra Stubbekøbing kommune, Stbk. Initiativråd, Stbk. Turistforeningen samt mange private sponsorer. - P.W.Wulff – RÅD & DÅD, Vordingborg bank, SJS- Svend Jensen & Søn ApS ved Frank Jensen, Bjarne Petersen A/S - Stubbekøbing byggefirma, STBK El-service, Belling Frisør M/K, Øernes Revision, DanBolig i STBK, Stubbekøbing Malerforretning, Nedrivningsselskabet Falster ApS ved

Benny Trillingsgaard, Arctic Information ved Mads Fægteborg, Akzo Nobel ved Per Hektoft samt Nordea.

Vi forventer, at det bliver det største arrangement i anledning af byens købstadsjubilæum.

 

Med venlig hilsen

Bjørn Nielsen